Chocoladefonteinen

Huren of kopen volgens uw wens

1. Rent Only

U huurt bij ons een chocoladefontein en zorgt zelf voor het opstellen en de bediening ervan. Uiteraard kunnen we u eveneens de aangepaste chocolade bezorgen.

2. Service

Bovendien kan u op ons beroep doen voor o.m. het leveren en opstellen, bedienen, afbouwen en schoonmaak van de fontein(en). U (of uw traiteur) zorgt zelf voor de dippings.

3. Event

Dit is onze all-in formule, wij zorgen m.a.w. voor alles: de huur van één of meer chocoladefonteinen, speciale chocolade, professionele bediening gedurende het ganse evenement, op- en afbouw, schoonmaak, voldoende dipfruit, koekjes, ... Zelfs de prikkers en servietten zijn inbegrepen!

Extra diensten

In de meeste gevallen is een chocoladefontein op een evenement of beursstand werkelijk een eye-catcher op zichzelf. Als u dat wenst, helpen we u graag om de fonteinen te integreren in uw event-organisatie en/of zo goed mogelijk af te stemmen op het thema van uw event, met onder andere:

  • speciale chocolade of dippings
  • aangepaste dress-code (bv. kledij met bedrijfslogo's)
  • prikkers met logo van de klant
  • servietten in de bedrijfskleuren of met logobedrukking
  • geschenkje met logopralines of logochocolade als herinnering of bedankje

Ook als u een chocoladefontein wenst aan te kopen, zit u bij Q Chocolatier aan het juiste adres. Aangezien wij de fonteinen rechtstreeks importeren van de (Europese) fabrikant, kunnen wij u uitvoerig adviseren welk type chocoladefontein het beste past bij de toepassing die u voor ogen heeft. De belangrijkste pluspunten van onze fonteinen zijn de hoge afwerkingskwaliteit en bedrijfszekerheid, de handige installatie en bediening (denk hier ook aan de schoonmaak!), en de geluidsarme werking.

Smakelijk!

 

Contacteer ons voor meer info over chocoladefonteinen

©2007 Q Chocolatier alle rechten voorbehouden | contact : info@qchocolatier.be | site by webwave